Alja de Ruiter Coaching

Coaching

In deze hectische tijden wordt er veel van ons gevraagd en wordt er verwacht dat we zowel thuis als op het werk alle ballen in de lucht kunnen houden. En hoe zit het dan met je plezier in werk en welk effect heeft dat op jouw privéleven? Is er nog balans tussen alles wat “moet” en wat jij eigenlijk wil? Wat maakt jouw leven waardevol? Coaching kan helpen om inzicht te krijgen hoe het jou bij zit en hoe het anders of beter kan.

Voor leidinggevenden en professionals

Wil jij weer meer plezier in werk en leven? Ik bied individuele coaching aan op gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit voor leidinggevenden en professionals.

Hoe werkt het?

Een traject start altijd met een gratis kennismakingsgesprek in mijn praktijk of in overleg bij jou op werk. We gaan dan dieper op je coachvraag in en kijken of er onderling een klik is. Vervolgens maak ik een offerte voor een traject op maat. Meestal zijn er per traject 3 tot 5 sessies nodig. Vaak kan een werkgever budget vrij maken voor een coachtraject. Tips om hierover met je werkgever in gesprek te gaan vind je hier

Interesse? Neem contact op