Werkgeluk

Werkgeluk

Werkgeluk

Deze maandagochtend wandelde ik met mijn hond door het natuurgebied in de buurt. En zo trof ik dit lieveheersbeestje, symbool van geluk.

Ik moest denken aan werkgeluk. Een thema dat vrijwel iedere organisatie op de agenda heeft staan. Als workshop voor het team of als themaweek, of als wekelijkse bijeenkomst om met elkaar te ervaren hoe “we erbij zitten”. Goed dat er aandacht voor is. Als werkgeluk wordt ervaren komt er flow en kan iedereen op een gezonde manier bijdragen aan het behalen van team en organisatiedoelen.

En hoe zit het met jou? Voel jij je uitgenodigd om aan te geven hoe het ècht gaat. In jouw team en met jou? Hoe ging jij deze ochtend naar je werk?

Werkgeluk, zo fijn dat het op de agenda staat. En als de workshop of thema week van het werkgeluk dan klaar is, is iedereen dan weer heppiedepeppie aan het werk en blij met elkaar? En wat werd er niet gezegd? Welk onderwerp werd vermeden, ondanks dat je wellicht verwachtte dat het aan de orde zou komen?

En hoe is het met jou als leidinggevende? Hoe ging jij vanmorgen naar je werk? Hoe ervaar jij jouw team? Loopt het zoals je hoopt? En hoe blijf jij staande in deze hectische tijd? Werkgeluk is iets dat continue aandacht nodig heeft.

Naast teams en organisaties begeleid ik ook individuele coachtrajecten voor iedereen die weer en meer plezier in werk wil.

Meer weten?